Make your own free website on Tripod.com
titlepbsmm1.gif (3193 bytes)

 

 

 

 

bulansab.gif (1065 bytes)

Perutusan
Biodata
Pendidikan
galaman
gas
PERUTUSAN
PENGERUSI PERSATUAN BULAN SABIT MERAH MALAYSIA ,
CABANG HULU LANGAT, SELANGOR, MALAYSIA

     Hompej ini merupakan antara hompej yang terawal diterbitkan.  Ia dimulakan pada tahun 1998  dan kini ia berusia tiga tahun.
     Saya senditi telah memegang jawatan sebagai pengerusi Persatuan ini selama setahun iaitu bermula pada Mac 1999 setelah kematian rakan karib saya   , arwah Tuan Haji Shariff bin Sarim.
     Sedaya mungkin saya akan membantu  segala aktiviti   yang telah dirancang oleh PBSMM dan mengikut perlembagaan PBSMM.
     Sesungguhnya aktiviti kemasyarakatan dan program kemanusian yang dijalankan telah mendapat sambutan yang menggalakkan  daripada orang ramai. Segala aktiviti  PBSMM akan lebih  berkesan  dengan adanya kerjasama daripada semua pihak terutama agensi kerajaan dan bukan kerajaan.
     PBSMM Cabang Hulu Langat juga telah menyambut  ulangtahun ke-11 di Projek Kampung Angkat Orang Asli di Sungai Chemong, Semenyih pada 7-9 Mei 1999. Ramai pegawai dan sukarelawan PBSMM terlibat  demi membantu mereka yang terpinggir oleh arus pembangunan.
     Kempen Derma Darah bagi alaf baru patut diteruskan dan diperbanyakkan.  Kem Perubatan dan Kesihatan yang telah diadakan di Rumah Panjang Balakong pada tahun 1999 patut diteruskan.
     Keahlian PBSMM kebanyakkannya terdiri daripada pelajar-pelajar sekolah.  Oleh yang demikian, tumpuan  mestilah diberikan kepada  sasaran ini. Tambahan pula para pelajar merupakan generasi pelapis yang memerlukan perhatian dan bimbingan bagi menghadapi alaf mendatang.

 

Sekian, terima kasih

 

YB  Hoh Hee Lee
Pengerusi PBSMM
Cabang Daerah Hulu Langat
(selaku ADUN Kawasan Balakong.)

 

 

 

 

BIODATA
  
  Biodata

 

PENDIDIKAN

     Pendidikan

 

PENGALAMAN
  
  Pengalaman

 

TUGAS
  
  Tugas