Make your own free website on Tripod.combulansab.gif (1065 bytes)

MAKLUMAT UMUM

Organisasi
Perlembagaan
Peraturan Umum
Cara Pakaian
Rancangan 2000
Rancangan 2001
Mesyuarat Agung
Senarai semak
Senarai Ahli
Jaringan PBSMM

LAPORAN AKTIVITI

Kem Belia 2000
Kem Tekala
Kem Congkak
Pertandingan PC
Mesyuarat Induk
Kem Tekali
Kursus PC
Kursus Kepimpinan
Jambori PBSMM

KURSUS

Kursus PC

NOTA

Pendidikan
Bencana Alam
Pertolongan Cemas
Kejururawatan
Kemasyarakatan
Derma Darah
Wabak Penyakit

LINK

Malaysia
Hulu Langat


gambar.gif (2183 bytes)JAMUAN HI TEA PBSMM CABANG PETALING1 2 3 4 5


        PBSMM Petaling telah berjaya mengadakan  Jamuan Petang PBSMM di Hotel Hilton, Jalan Sultan Ismail Kuala Lumpur pada jam 2.30 petang pada hari  Khamis, 4 Mei 2000.
      Tetamu kehormat yang hadir ialah Puan Seri Hendon, isteri  kepada Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi,  Timbalan  Menteri Malaysia.
     Acara menarik pada hari itu ialah persembahan  fesyen yang dikendalikan oleh  pereka fesyen terkenal Zhang Toi. Belasan peragawati   tampil ke hadapan   memperagakan fesyen pakaian   dari yang bentuk ringkas,  ke majlis dan pakaian ke pejabat.  Tubuh lansing  beserta dengan wajah yang cantik menjadikan para hadirin terpukau seketika.
     Ia diselangseli dengan cabutan nombor bertuah. Antara cabutan bertuah tersebut ialah  motosikal Harley Davindson dan  penginapan di hotel. Banyak sekali hadiah diberikan.
     Sempena majlis itu,  Puan Hendon telah  memberi sumbangan sebanyak RM10,000 .  Setiap  meja, dikenakan bayaran RM1500.00 . Ada 30 buah meja.  Bermakna  kutipan meja sahaja  RM30,000 .
     Pengerusi PBSMM Cabang Petaling yang baru ialah Datuk Mohd Nor bin Bador. Beliau ialah pegawai daerah daerah Petaling. Komitmen yang berikan dan kejayaan  mengadakan  majlis ini patut menjadi contoh.
       Ahli  dari PBSMM Cabang Hulu Langat yang hadir ialah En YS Linggam, En Subramniam, En Abd Malek bin Abd Hanif, En Karunagaran, En   Chang , En Murugan dan lain-lain. 

 

 

t_continue1.gif (2037 bytes)